Logo Psycholoog Groningen Stad

Pieternel Dijkstra

Anders met jezelf en anderen omgaan, je energie ontdekken, en het leven leiden zoals dat bij jou past. Dat is waar ik mensen graag bij help. Mijn naam is Pieternel Dijkstra en ik ben psycholoog in de stad Groningen.

Wat doe ik?

Ik geef individuele therapie en ook relatietherapie. Andere mensen beschrijven mij als nuchter, aardig, wijs en humoristisch. Of je het daarmee eens bent mag je natuurlijk zelf beoordelen.

Opleiding

Ik ben opgeleid als psycholoog en zowel afgestudeerd als gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn expertise gebruik ik in het coachen van clienten, en ik heb veel ervaring met de therapiemethoden Acceptance and commitment therapy (ACT) en Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT). Dit zijn de meest moderne therapievormen van dit moment. Ze zijn bovendien wetenschappelijk degelijk onderzocht en we weten daardoor dat ze effectief zijn. Ik train ook andere psychologen en hulpverleners in zowel in ACT als IBCT. Mijn aanpak en deskundigheid heb  ik daarnaast neergelegd in een aantal boeken. Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Kan jij wat hulp gebruiken?

Neem vrijblijvend contact op en dan bekijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Contact opnemen

Menu sluiten